Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g798g247kcal9.9g58.2g1.6g24.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g50g197kcal16.6g0g14.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton42g8.8kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g906kcal53.2g117.8g31.8g49.4g
Valittu annoskoko900g453kcal26.6g58.9g15.9g24.7g
Annoskoko puolitettuna450g227kcal13.3g29.5g8g12.4g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646