Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g150g218kcal22.5g0g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen250g83kcal8.3g12.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1478kcal96g139g57g8.8g
Valittu annoskoko900g739kcal48g69.5g28.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna450g370kcal24g34.8g14.3g2.2g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479