Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)225g406kcal42.8g0.2g24.8g0g
Purjosipuli 203g46kcal3.7g4.9g0.4g4.3g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g376g225kcal3.8g16.9g15g2.3g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Oliiviöljy 41g359kcal0g0g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2134kcal104g52.8g161.8g14g
Valittu annoskoko900g1067kcal52g26.4g80.9g7g
Annoskoko puolitettuna450g534kcal26g13.2g40.5g3.5g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191