Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g321g209kcal5.1g48.2g0.3g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g225g214kcal45g0g3.8g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g129g103kcal0.6g9g7.7g1.3g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g66g96kcal10.9g1g5.6g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g15g11kcal0.3g2.1g0.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g4.8g16kcal0.5g2.4g0.5g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 129g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1297kcal124.8g125.8g36g3.8g
Valittu annoskoko900g649kcal62.4g62.9g18g1.9g
Annoskoko puolitettuna450g324kcal31.2g31.5g9g1g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449