Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)563g383kcal9g83.8g0.6g0g
Emmental, punaleima 17%113g326kcal38.3g0g19.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g225g191kcal3.1g9.9g15.8g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1800kcal100.8g187.4g71g1.4g
Valittu annoskoko900g900kcal50.4g93.7g35.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna450g450kcal25.2g46.9g17.8g0.4g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629