Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1977g1505kcal37.2g306.4g4g19.8g
Parsakaali (Pirkka)1244g373kcal57.2g24.9g3.7g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g14g33kcal0.7g5.8g0.7g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g346g1158kcal76g1g96.8g0g
Vesi4977g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)442g119kcal5.8g21.2g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g6378kcal353.8g718.6g212.2g54.6g
Valittu annoskoko9000g3189kcal176.9g359.3g106.1g27.3g
Annoskoko puolitettuna4500g1594kcal88.5g179.7g53.1g13.7g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056