Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)2363g3945kcal330.8g16.5g307.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2250g1350kcal33.8g292.5g2.3g20.3g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g450g315kcal14.4g54g0.9g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g563g675kcal19.1g20.3g56.3g0g
Vesi3375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g12571kcal796.2g766.6g733.2g40.6g
Valittu annoskoko9000g6285kcal398.1g383.3g366.6g20.3g
Annoskoko puolitettuna4500g3143kcal199.1g191.7g183.3g10.2g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326