Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g900g3240kcal252g18g243g0g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2970g4237kcal371.3g8.9g304.4g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g2250g5760kcal405g72g427.5g11.3g
Ranskankerma Valio1080g3024kcal27g37.8g302.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g32521kcal2110.6g273.4g2554.6g22.6g
Valittu annoskoko9000g16261kcal1055.3g136.7g1277.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna4500g8130kcal527.7g68.4g638.7g5.7g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357