Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5000g903kcal28g125g20g35g
Tomaatti, tuore3000g609kcal18g114g9g42g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1000g3000kcal230g0g230g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g9023kcal552g478g518g154g
Valittu annoskoko9000g4512kcal276g239g259g77g
Annoskoko puolitettuna4500g2256kcal138g119.5g129.5g38.5g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480