Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2056g6590kcal550.4g0g492.2g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2570g8995kcal329g1791.3g48.8g82.2g
Sipuli (kuorittu)565g153kcal7.4g27.1g1.1g9.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2570g848kcal84.8g125.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1131g1613kcal141.3g3.4g115.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos51g370kcal0.3g0.3g41.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi57g158kcal5.1g4g13g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g37454kcal2236.6g3904g1424.2g183.8g
Valittu annoskoko9000g18727kcal1118.3g1952g712.1g91.9g
Annoskoko puolitettuna4500g9363kcal559.2g976g356.1g46g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518