Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4004g6808kcal800.9g0g400.4g0g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Mutti paseerattu tomaatti901g288kcal15.3g41.4g0.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g701g519kcal31.5g90.4g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g901kcal0g0g100.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2503g878kcal115.6g48.8g7.5g62.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Basilika, kuivattu 20g51kcal2.9g4.1g0.8g8.1g
Oregano, kuivattu 20g61kcal2.2g4.3g2.1g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g19501kcal1959.4g460.6g1030.6g193g
Valittu annoskoko9000g9750kcal979.7g230.3g515.3g96.5g
Annoskoko puolitettuna4500g4875kcal489.9g115.2g257.7g48.3g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963