Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1797g5883kcal183.1g1193.4g19.8g60.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1797g2984kcal341.5g0g179.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1663g582kcal16.6g113.1g8.3g23.3g
Amerikan Pekoni filee, HK674g1078kcal141.5g2g606.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa674g2022kcal155g0g155g0g
Maito, Kevyt1797g827kcal57.5g86.3g27g0g
Kananmuna kuorineen punnittu539g679kcal59.3g1.6g48.5g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g28188kcal1914.6g2804.6g2090.2g168.6g
Valittu annoskoko9000g14094kcal957.3g1402.3g1045.1g84.3g
Annoskoko puolitettuna4500g7047kcal478.7g701.2g522.6g42.2g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094