Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 676g2477kcal70.9g506.6g7g35.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1804g1082kcal57.7g128.1g36.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)568g1136kcal22.7g198.8g17g0g
Vesi, vesijohtovesi 902g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g541g785kcal68.7g1.7g61g0g
Lohi tuoresuolattu 4509g8100kcal1090.7g0g414.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g27160kcal2621.4g1670.4g1071.8g71.6g
Valittu annoskoko9000g13580kcal1310.7g835.2g535.9g35.8g
Annoskoko puolitettuna4500g6790kcal655.4g417.6g268g17.9g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281