Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7207g15960kcal1261.3g0g1225.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)270g338kcal8.9g11.4g27g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g180g5.4kcal0g1.8g1.8g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Fetajuusto, Valio811g2189kcal154.1g8.1g170.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g38476kcal2978g57.4g2950.6g1.6g
Valittu annoskoko9000g19238kcal1489g28.7g1475.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna4500g9619kcal744.5g14.4g737.7g0.4g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923