Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kukkakaali 1600g385kcal29g35.2g4.8g36.8g
Pinaatti 500g67kcal8.1g2g1.5g6.5g
Paprika keskiarvo 400g114kcal3.8g17.1g1.6g7.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)600g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1600g325kcal9.6g60.8g4.8g22.4g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18016g2570kcal134.8g370.6g32.2g209.4g
Valittu annoskoko9008g1285kcal67.4g185.3g16.1g104.7g
Annoskoko puolitettuna4504g643kcal33.7g92.7g8.1g52.4g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795