Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Sipuli kuivattu 36g98kcal3.8g12.6g0.6g12.6g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g60g92kcal3.3g17.6g0.9g0g
Mustapippuri 26g73kcal2.8g10g0.9g6.9g
Makaroni, keitetty, suolaton 1600g1571kcal49g318.7g5.3g16.2g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g1600g2720kcal40g96g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18020g15040kcal821.6g922.2g855.8g71.6g
Valittu annoskoko9010g7520kcal410.8g461.1g427.9g35.8g
Annoskoko puolitettuna4505g3760kcal205.4g230.6g214g17.9g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659