Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)3497g2308kcal419.7g139.9g10.5g0g
Kananmuna kuoreton2798g4001kcal335.7g0g279.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1259g3148kcal176.3g138.5g70.5g616.9g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1259g5036kcal503.6g201.4g251.8g188.9g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.4g0g0.3g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g35g3.5kcal0.5g0g0g29.7g
Ruokasuola jodioitu 98g2.5kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18032g29243kcal2880g1012.4g1225.2g1671.6g
Valittu annoskoko9016g14622kcal1440g506.2g612.6g835.8g
Annoskoko puolitettuna4508g7311kcal720g253.1g306.3g417.9g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188