Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Risottoriisi (Risella), 60g146g510kcal11.7g109.3g2.5g4.4g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g12g14kcal0.3g0.7g1g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka83g21kcal2.1g2.5g0.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio10g6.8kcal0.2g0.4g0.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g208g541kcal62.5g4.2g31.2g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1805g2243kcal154.8g237.6g75g10.2g
Valittu annoskoko903g1122kcal77.4g118.8g37.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna451g561kcal38.7g59.4g18.8g2.6g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315