Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)312g94kcal3.1g18.7g0.6g3.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light63g113kcal5.2g2.3g9.4g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.2g16kcal0.7g0.1g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1805g838kcal26.4g90.8g40.6g10g
Valittu annoskoko902g419kcal13.2g45.4g20.3g5g
Annoskoko puolitettuna451g210kcal6.6g22.7g10.2g2.5g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323