Jauheliha-pepperonirisotto

Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1999g3318kcal379.7g0g199.9g0g
Pepperoni light, Snellman750g1836kcal202.4g0g93.7g0g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)1199g4197kcal119.9g839.4g31.2g72g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)76g76kcal5.7g12.9g0.4g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 4997g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18040g18854kcal1415.4g1704.6g650.4g147.2g
Valittu annoskoko9020g9427kcal707.7g852.3g325.2g73.6g
Annoskoko puolitettuna4510g4714kcal353.9g426.2g162.6g36.8g
Arvot/100g100g105kcal7.8g9.4g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168712