Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)1600g2080kcal288g35.2g97.6g1.6g
Keräkaali, 100g4000g960kcal48g136g8g84g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g340g1159kcal22.4g272g1.7g7.8g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Siirappi 240g724kcal0.2g177.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18045g10126kcal728.6g1284.6g217.6g201.8g
Valittu annoskoko9022g5063kcal364.3g642.3g108.8g100.9g
Annoskoko puolitettuna4511g2531kcal182.2g321.2g54.4g50.5g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201