Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 6400g9197kcal1024g0g569.6g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g459g1312kcal12.4g243.1g32.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton2133g3413kcal170.7g85.3g277.3g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18048g27845kcal2414.2g656.8g1758g0g
Valittu annoskoko9024g13923kcal1207.1g328.4g879g0g
Annoskoko puolitettuna4512g6961kcal603.6g164.2g439.5g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484