Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 31g23kcal4g0.3g0.1g2.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g53g472kcal0g0g52.5g0g
Ruisjauho, 1 dl219g700kcal24.1g139.9g5g30.4g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 120g378kcal12.7g71.4g2.6g6.6g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 131g364kcal2.6g3.9g36.7g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g131g253kcal24.9g0.1g17.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro44g13kcal0.9g1.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g4406kcal138.4g434.8g228.4g81g
Valittu annoskoko903g2203kcal69.2g217.4g114.2g40.5g
Annoskoko puolitettuna452g1102kcal34.6g108.7g57.1g20.3g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407