Intialainen kukkakaali

Muut mausteet:

- ½ jauhettua inkivääriä
- 1 tl kurkumaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl garam masalaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria

Huuhdo kukkakaali ja irrottele kukinnot.

Sekoita murskatut valkosipulinkynnet (3 kpl), mausteet, currytahna ja sitruunamehu keskenään.

Kuumenna öljy, lisää mausteseos ja sekoittele sitä pari minuuttia, jotta maut tasaantuvat.

Lisää vesi ja kukkakaalit ja keitä noin viisi minuuttia eli kunnes kukkakaali on lähes kypsää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 7210g1735kcal130.5g158.6g21.6g165.8g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Sitruunamehu, laimentamaton601g126kcal1.8g9.6g0g0.6g
Seesamöljy, kylmäpuristettu180g1622kcal0g0g180.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 541g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)361g516kcal14.1g31.4g37.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18072g8309kcal315.6g446.2g479.6g338.8g
Valittu annoskoko9036g4155kcal157.8g223.1g239.8g169.4g
Annoskoko puolitettuna4518g2077kcal78.9g111.6g119.9g84.7g
Arvot/100g100g46kcal1.7g2.5g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186200