Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 268g88kcal1.7g14.9g0.5g6.8g
Kaali, valkokaali268g57kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g20g4kcal0g1.3g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl6.7g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Hunaja 9g31kcal0g7.6g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 127g71kcal1.1g15.8g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g134g158kcal4g5.4g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1808g870kcal22.4g115.8g30.4g27g
Valittu annoskoko904g435kcal11.2g57.9g15.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna452g218kcal5.6g29g7.6g6.8g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316