Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 9g10kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.9g44kcal0g0g4.9g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Purjosipuli 109g25kcal2g2.6g0.2g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 488g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)141g194kcal29.5g0g8.4g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Keittojuurekset, Rainbow75g19kcal0.7g3.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1809g1017kcal93.6g13.4g63.2g5g
Valittu annoskoko904g508kcal46.8g6.7g31.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna452g254kcal23.4g3.4g15.8g1.3g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836