Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g6880g6536kcal1376g0g117g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g800g2080kcal24g36g216g0.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1360g4590kcal163.2g0g503.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g26412kcal3126.4g72g1672.4g1.6g
Valittu annoskoko9040g13206kcal1563.2g36g836.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna4520g6603kcal781.6g18g418.1g0.4g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270