Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2679g876kcal16.6g148.9g5.4g68.3g
Kaali, valkokaali2679g565kcal32.1g91.1g5.4g56.2g
Sipuli (kuorittu)670g181kcal8.7g32.1g1.3g11.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g201g40kcal0g13.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl67g94kcal3.1g6.2g6.4g0g
Hunaja 94g310kcal0.5g75.7g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 1272g705kcal10.6g157.5g1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g1339g1580kcal40.2g53.6g133.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18080g8703kcal223.6g1156.4g306.8g271.8g
Valittu annoskoko9040g4351kcal111.8g578.2g153.4g135.9g
Annoskoko puolitettuna4520g2176kcal55.9g289.1g76.7g68g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316