Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2797g981kcal129.2g54.5g8.4g69.9g
Sipuli 466g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Peruna, keskikokoinen 60g559g336kcal8.4g72.7g0.6g5g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g93g224kcal5g39.2g4.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 466g213kcal14g22.4g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4662g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18088g3787kcal324.8g422.4g43.2g165.6g
Valittu annoskoko9044g1894kcal162.4g211.2g21.6g82.8g
Annoskoko puolitettuna4522g947kcal81.2g105.6g10.8g41.4g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122