Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g6886g6542kcal1377.2g0g117.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g801g2082kcal24g36g216.2g0.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1361g4594kcal163.3g0g503.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18096g26435kcal3129g72g1673.8g1.6g
Valittu annoskoko9048g13218kcal1564.5g36g836.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna4524g6609kcal782.3g18g418.5g0.4g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270