Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g8000g9280kcal568g1600g64g0g
Oliiviöljy 800g7075kcal0g0g800g0g
Valkosipuli 256g277kcal20.2g41.7g1.5g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18112g33264kcal1176.4g3283.4g1731g10.8g
Valittu annoskoko9056g16632kcal588.2g1641.7g865.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna4528g8316kcal294.1g820.9g432.8g2.7g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573