Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 20g14kcal0.2g2.3g0.2g0.8g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow900g720kcal37.8g117g8.1g27.9g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)500g175kcal12g23.5g2.5g13g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1400g2380kcal266g0g140g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1800g1370kcal33.8g279g3.6g18g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18114g10774kcal717.6g880.2g442.8g149g
Valittu annoskoko9057g5387kcal358.8g440.1g221.4g74.5g
Annoskoko puolitettuna4529g2693kcal179.4g220.1g110.7g37.3g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278