Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali372g79kcal4.5g12.6g0.7g7.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 285g647kcal54.1g0g48.4g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 4.8g10kcal1.4g0.3g0.3g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g44g5.3kcal0.7g0.7g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g88g298kcal1.8g2.6g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g2215kcal137g32.6g171.6g15.8g
Valittu annoskoko907g1108kcal68.5g16.3g85.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna453g554kcal34.3g8.2g42.9g4g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513