Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 70g8.8kcal0.8g0.7g0.1g0.7g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g21g5.2kcal0.5g0.4g0.1g0.3g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 350g71kcal1.7g13.7g0.2g2.1g
Cantaloupe meloni175g35kcal1g7.2g0.2g1.6g
Mansikka 175g81kcal0.9g14.7g0.3g3.3g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g70g225kcal15.4g1g17.5g0g
Oliiviöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Oliiviöljy 20g173kcal0g0g19.6g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g7g3.1kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g10g9kcal0.1g1.8g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g1399kcal41.2g80.4g95.8g17.2g
Valittu annoskoko907g699kcal20.6g40.2g47.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna453g350kcal10.3g20.1g24g4.3g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189