Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 281g69kcal3.9g5.5g1.4g7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 281g362kcal58.4g0g14.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g253g89kcal4.1g17.5g0.3g3.5g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g84g329kcal24.5g1.3g25.3g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g1801kcal182g48.8g93.4g21.4g
Valittu annoskoko907g901kcal91g24.4g46.7g10.7g
Annoskoko puolitettuna453g450kcal45.5g12.2g23.4g5.4g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374