Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen225g313kcal42.8g0g15.8g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)220g88kcal3.7g18g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%113g192kcal7.8g1.6g16.9g2.3g
Tomaatti, tuore113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1813g1345kcal113g66.8g67g15.8g
Valittu annoskoko907g673kcal56.5g33.4g33.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna453g336kcal28.3g16.7g16.8g4g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475