Mahnun kanakeitto

1. Paista kanat öljyssä kattilan pohjalla.

2. Lisää vesi ja kanaliemikuutiot.

3. Kun vesi on alkamassa kiehua, lisää perunasipulisekoitus.

Anna lämmetä ja lisää sulatejuusto.

4. Kun juusto on sulanut, ruoka on valmista.

Itse annan keiton porista ~40 minuuttia, jolloin perunat ja sipulit hajoavat keittoon ja keitto on pehmeätä.

Mausta mielesi mukaan timjamilla, kurkumalla ja curryllä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3630 grammaa

Kukkoruusti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria200g288kcal32g5g14.8g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.6g0.6g0.9g0g
Apetit peruna-sipuli-sekoitus 500 g250g170kcal4g37.3g0.3g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g100g160kcal18g0g10g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1815g1306kcal109.2g85.8g57g0g
Valittu annoskoko908g653kcal54.6g42.9g28.5g0g
Annoskoko puolitettuna454g327kcal27.3g21.5g14.3g0g
Arvot/100g100g72kcal6g4.7g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232984