Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g45g117kcal5.4g5g8.6g0.2g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g901g541kcal8.1g46.8g36g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 4505g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss901g1117kcal27g230.6g7.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g811g227kcal8.9g38.9g3.2g24.3g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g1351g1622kcal243.2g23g60.8g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g496g347kcal9.9g44.6g14.9g0g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g9056kcal605g777.8g387.6g54.4g
Valittu annoskoko9072g4528kcal302.5g388.9g193.8g27.2g
Annoskoko puolitettuna4536g2264kcal151.3g194.5g96.9g13.6g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674