Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 4657g5007kcal887.6g0g158.3g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g2329g7056kcal442.4g11.6g582.1g0g
Sipuli (kuorittu)931g252kcal12.1g44.7g1.9g15.8g
Valkoviini kuiva 931g638kcal2.9g5.6g0g0g
Suola, annos 3g168g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 56g156kcal6.1g21.4g1.8g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g26217kcal2702.2g166.6g1488.2g61.2g
Valittu annoskoko9072g13109kcal1351.1g83.3g744.1g30.6g
Annoskoko puolitettuna4536g6554kcal675.6g41.7g372.1g15.3g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794