Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)3004g1262kcal48.1g258.3g3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]601g1983kcal162.2g0g144.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1802g480kcal59.5g55.9g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras721g2523kcal93.7g504.7g10.8g21.6g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1802g2956kcal450.6g16.2g119g0g
Herkkusieni säilyke 1142g194kcal24g2.3g3.4g27.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18144g18794kcal1676.2g1674.8g560.8g98g
Valittu annoskoko9072g9397kcal838.1g837.4g280.4g49g
Annoskoko puolitettuna4536g4699kcal419.1g418.7g140.2g24.5g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647