RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 5006g5381kcal954.1g0g170.2g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 20g57kcal2.1g8.5g0.4g5.2g
Tilli, tuore 1001g300kcal36.9g9g8g21g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 501g108kcal1.6g8g0g0.5g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 2002g3270kcal54.1g54.1g300.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g501g1337kcal42.5g256.3g5g67.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18160g20904kcal2182.6g671.8g967.8g187.6g
Valittu annoskoko9080g10452kcal1091.3g335.9g483.9g93.8g
Annoskoko puolitettuna4540g5226kcal545.7g168g242g46.9g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489