Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g8028g9313kcal570g1605.7g64.2g0g
Oliiviöljy 803g7100kcal0g0g802.8g0g
Valkosipuli 257g278kcal20.3g41.9g1.5g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g33381kcal1180.6g3295.2g1737g10.8g
Valittu annoskoko9088g16691kcal590.3g1647.6g868.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna4544g8345kcal295.2g823.8g434.3g2.7g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573