Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1246g365kcal11.7g56.1g5g23.7g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1780g623kcal17.8g115.7g8.9g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g1317g527kcal14.5g94.8g6.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)659g231kcal6.6g45.4g3.3g9.2g
Vesi4006g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g36g93kcal3.6g3.6g7.1g0.5g
Rypsiöljy 45g394kcal0g0g44.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18176g4463kcal108.4g631.2g150.8g66.8g
Valittu annoskoko9088g2231kcal54.2g315.6g75.4g33.4g
Annoskoko puolitettuna4544g1116kcal27.1g157.8g37.7g16.7g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921