Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sipulikuutiot Apetit5.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1.1g3.3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 55g100kcal16.9g0g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g233kcal34.4g0.8g10.2g0g
Valittu annoskoko91g116kcal17.2g0.4g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna46g58kcal8.6g0.2g2.6g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478