Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha12g18kcal2.3g0g1g0g
Lanttu 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Naudanliha2.9g4.5kcal0.6g0g0.2g0g
Lanttu 2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Palsternakka 1.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g140kcal7.6g11.2g6g3.2g
Valittu annoskoko91g70kcal3.8g5.6g3g1.6g
Annoskoko puolitettuna46g35kcal1.9g2.8g1.5g0.8g
Arvot/100g100g77kcal4.2g6.2g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794