Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 47g50kcal8.9g0g1.6g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g23g71kcal4.4g0.1g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkoviini kuiva 9g6.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g263kcal27g1.6g14.8g0.6g
Valittu annoskoko91g132kcal13.5g0.8g7.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna46g66kcal6.8g0.4g3.7g0.2g
Arvot/100g100g144kcal14.8g0.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794