Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 26g34kcal5.7g0g1.2g0g
Sipuli kuivattu 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.4g
Fenkoli, annos 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Korianteri, annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g25g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow3.4g13kcal0.2g0.3g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g126kcal13.2g6g5g1.6g
Valittu annoskoko91g63kcal6.6g3g2.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g32kcal3.3g1.5g1.3g0.4g
Arvot/100g100g69kcal7.2g3.3g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521