Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea16g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Herkkusieni 6.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g28g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.5g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)1.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Hunaja 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana182g75kcal5.4g9.4g0.6g2.6g
Valittu annoskoko91g37kcal2.7g4.7g0.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g19kcal1.4g2.4g0.2g0.7g
Arvot/100g100g41kcal3g5.2g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364