Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)14g3.5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 26g58kcal4.6g0g4.5g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g8.4g30kcal1.9g0g2.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 3.5g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g226kcal14.2g4.8g16.4g1.6g
Valittu annoskoko91g113kcal7.1g2.4g8.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna46g57kcal3.6g1.2g4.1g0.4g
Arvot/100g100g124kcal7.8g2.6g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560