Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%24g40kcal4.7g0g2.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g42g68kcal3.5g5.1g3.3g2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g24g28kcal0.5g1.1g2.3g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g314kcal17.4g12.4g20.4g4g
Valittu annoskoko92g157kcal8.7g6.2g10.2g2g
Annoskoko puolitettuna46g79kcal4.4g3.1g5.1g1g
Arvot/100g100g172kcal9.5g6.8g11.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257